Taxatie & advies

WONEN

Kolpa Taxatie & Advies kan snel en vakkundig uw woonhuis taxeren voor aan- en verkoop. Sinds enige tijd dienen taxaties van woningen gevalideerd te worden door een externe partij. Wij zijn aangesloten bij de drie grootste validatie instituten in Nederland, namelijk het NWWI, de Taxateurs Unie en iValidatie. Hypotheekverstrekkers, waaronder alle grote Nederlandse banken, vereisen een door deze instituten goedgekeurd taxatierapport. Kolpa Taxaties & Advies kan u zo'n taxatierapport leveren en taxeert mede op basis van het nieuwe model woonruimte 2018.

Wij hanteren scherpe tarieven i.c.m. onze snelle afhandeling: 

Getaxeerde waarde

Taxatiekosten

Incl. validatie

   

Tot € 300.000,-

€ 540,-

€ 590,- 

Van € 300.000,- tot € 500.000,-

€ 590,-

€ 650,-

Vanaf € 500.000,-

 in overleg met taxateur

Bovenstaande bedragen zijn incl. btw. en uitgaande
van één marktwaarde per object.

Validatie tarieven verschillen per instelling.

 

Klik hier om direct een NWWI taxatie uit te zetten bij Kolpa Makelaars. Na ontvangst van de melding van het NWWI gaan wij direct voor u aan de slag.

BEDRIJFSMATIGVASTGOED - BELEGGINGEN

Kolpa Taxatie & Advies beschikt over o.a. over drie register makelaar/taxateurs die ingeschreven zijn bij de kamer Bedrijfsmatig Vastgoed van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) en het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Twee van de drie register makelaar/taxateurs zijn tevens ingeschreven in de kamer Wonen, veelal is dit een wens wanneer er beleggingen met woningen dienen te worden getaxeerd. De taxatierapporten van Kolpa Taxaties & Advies worden door vrijwel alle banken en financiële instelling goedgekeurd.

De taxateurs van Kolpa Taxatie & Advies worden ook vaak ingeschakeld voor taxaties behorende bij erfpachtsituaties, complexe onteigeningsprocedures en herbouwwaardes voor verzekeringsdoeleinden. Daarnaast treden zij op als onpartijdige deskundige voor de Rechtbank, Belastingdienst en overige overheidsinstanties. Eén van de taxateurs is ook aangesloten bij het Taxatie Management Instituut (TMI), dus ook die taxaties kunnen u geleverd worden.

Tarieven voor bedrijfsmatige taxaties van losse objecten of gehele vastgoed portefeuilles zijn altijd in overleg met de desbetreffende taxateur. Naast de prijs wordt ook het tijdspad goed met u besproken en afgestemd.