Taxatie & advies

WONEN

Heeft u een gevalideerd taxatierapport nodig van uw woonhuis voor financiering, aan- of verkoopbeslissing? Dan bent u bij Kolpa Taxatie & Advies aan het goede adres. Wij werken o.a. samen met de drie grootste validatie instituten in Nederland, zowel het NWWI, iValidatie als Taxateurs Unie.

Kolpa Taxaties & Advies kan zo’n taxatierapport snel en vakkundig leveren en taxeert mede op basis van het nieuwe model woonruimte 2018.  Ons streven is u binnen 1 week te voorzien van een volledig rapport, ervan uitgaande dat de benodigde stukken (denk aan actuele VvE stukken) op tijd binnen zijn.

Wij hanteren scherpe tarieven i.c.m. onze snelle afhandeling: 

Getaxeerde waarde

Taxatiekosten

Incl. validatie

   

Tot € 300.000,-

€ 540,-

€ 590,- 

Van € 300.000,- tot € 500.000,-

€ 590,-

€ 650,-

Vanaf € 500.000,-

 in overleg met taxateur

   

Bovenstaande bedragen zijn incl. btw. en uitgaande van één marktwaarde per object. In geval u een verbouwing in het rapport op wil laten nemen, geldt een opslag van € 50,-.

Een gevalideerd rapport voor uw particuliere belegging is ook mogelijk, hiervoor brengt de taxateur graag een aparte offerte uit.

Klik hier om direct een NWWI taxatie uit te zetten bij Kolpa Makelaars. Na ontvangst van de melding van het NWWI gaan wij direct voor u aan de slag.

 

BEDRIJFSMATIGVASTGOED - BELEGGINGEN

Kolpa Taxatie & Advies beschikt over vijf register makelaar/taxateurs waarvan er vier ingeschreven zijn bij de kamer Bedrijfsmatig Vastgoed van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) en het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Vier van de vijf register makelaar/taxateurs zijn tevens ingeschreven in de kamer Wonen, veelal is dit een wens wanneer er beleggingen met woningen dienen te worden getaxeerd. De taxatierapporten van Kolpa Taxaties & Advies worden door vrijwel alle banken en financiële instelling goedgekeurd.

Binnen het team van Kolpa Taxatie & Advies beschikken wij ook over één taxateur die is ingeschreven bij de Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS). De RICS handhaaft de hoogste wereldwijde professionele kwalificaties en standaarden op het gebied van de taxaties.

De taxateurs van Kolpa Taxatie & Advies worden ook vaak ingeschakeld voor taxaties behorende bij erfpachtsituaties, complexe onteigeningsprocedures en herbouwwaardes voor verzekeringsdoeleinden. Daarnaast treden zij op als onpartijdige deskundige voor de Rechtbank, Belastingdienst en overige overheidsinstanties. Eén van de taxateurs is ook aangesloten bij het Taxatie Management Instituut (TMI), dus ook die taxaties kunnen u geleverd worden.

Tarieven voor bedrijfsmatige taxaties van losse objecten of gehele vastgoed portefeuilles zijn altijd in overleg met de desbetreffende taxateur. Naast de prijs wordt ook het tijdspad goed met u besproken en afgestemd.