Wilt u uw huis verkopen?

Verkopen

Al sinds 15 juni 1915 staat Kolpa Makelaars als een huis. In die eeuw is ons kantoor uitgegroeid tot één van de grotere NVM-makelaars en een gevestigde naam voor alle vastgoedzaken in de gehele regio Rijnmond. Daar zijn we uiteraard trots op en als echte Rotterdammers stropen we iedere dag weer onze mouwen op om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Wilt u uw huis verkopen?

Dan bent u bij Kolpa Woningmakelaars aan het juiste adres. Wij bieden precies de begeleiding en belangenbehartiging die nodig is bij de verkoop van uw huis, zoals het bepalen van de waarde en de beste verkoopstrategie.

Kolpa Woningmakelaars is actief lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en de Rotterdamse Vereniging van Makelaars (RVM). Daardoor beschikken wij over alle informatie met betrekking tot de vastgoedmarkt.

Ons aanbod is optimaal vindbaar via de belangrijkste internetzoekmachines en wij bieden uw huis uiteraard aan op de belangrijkste huizensites, zoals funda.nl. Ook via social media brengen wij uw huis onder de aandacht.

Onze makelaars zijn ervaren, actief, enthousiast en slagvaardig. Onze medewerkers hebben dagelijks contact met veel potentiële kopers uit de verschillende regio's om vraag en aanbod voortdurend up-to-date te houden.

Onze klanttevredenheid is hoog: het merendeel van onze klanten keert terug.
Daar werken wij hard voor, waarbij we voortdurend streven naar verbetering van onze diensten.

Nieuwbouw-specialist

Naast bestaande bouw verkoopt Kolpa ook nieuwbouwwoningen in- en om Rotterdam.  In de loop der tijd hebben ontwikkelaars en Kolpa altijd succesvol samengewerkt en veel nieuwbouw verkocht.

Kolpa Makelaars is als lid van de NVM gebonden aan de Erecode
De regels waar een NVM-makelaar zich aan moet houden zijn zowel geschreven als ongeschreven regels. De belangrijkste geschreven regels staan in de NVM Erecode, maar er zijn ook Statuten en Reglementen. De ongeschreven regels vallen onder de noemer goed makelaarsgebruik, maar ook moraal en goed fatsoen. De onafhankelijke tuchtrechter doet uitspraak wanneer NVM-leden of NVM-makelaars zich niet aan de regels houden.

ONLINE AFSPRAAK