Array Mandenmakerstraat 29 te Hoogvliet Rotterdam - Bedrijfspand - Kolpa - NVM Makelaar Rotterdam

Mandenmakerstraat 29

€ 307.500,- k.k.

Goed onderhouden bedrijfsruimte met net afgewerkt kantoordeel aan de voorzijde. Het geheel is vrij centraal gelegen op bedrijventerrein Gadering en beschikt over twee parkeerplaatsen op het voorterrein.

Bedrijventerrein Gadering bestaat eigenlijk uit twee delen: het iets oudere gedeelte Hoogvliet en het nieuwe Gadering. Het terrein werd oorspronkelijk aangelegd ter ondersteuning van de haven en de logistiek en is daarmee dan ook een echt industrieterrein. De netto oppervlakte bedraagt 45,6 hectare. Het is een gemengd bedrijventerrein voor bedrijven tot hindercategorie 4.

Type bedrijvigheid
Volgens de Kamer van Koophandel zijn er op Gadering 225 bedrijven ingeschreven. In de praktijk zitter er 180 echte bedrijfsvestigingen. Er werken ca. 2.600 mensen. Ondanks dat het terrein veel haven gerelateerde bedrijven heeft, ligt het niet aan vaarwater. Naast deze activiteiten is Gadering ook het lokale bedrijventerrein van de deelgemeente Hoogvliet.

Parkmanagement
Duurzaamheid is geen apart thema voor Gadering. Wel is een aantal jaren geleden parkmanagement ingevoerd. Dat wil zeggen dat eigenaren, de gemeente en de politie de handen ineen geslagen hebben om er samen voor te zorgen dat het terrein in een goede conditie blijft. Daarnaast hebben de gebruikers ook financieel voordeel van deze samenwerking. Door gezamenlijk in te kopen, dalen de kosten.

Erfpacht omschrijving:
Het recht van erfpacht, eindigende op 5 januari 2097 waarvan de verplichting tot betaling van een canon is afgekocht tot en met 4 januari 2048, van een perceel grond, eigendom van de gemeente Rotterdam, kadastraal bekend gemeente Hoogvliet, sectie F, nummer 2424, groot 2 are en 86 centiare, met de rechten van de erfpachten op de zich op die grond bevindende opstallen, bestaande uit een bedrijfspand met verder toebehoren, plaatselijk bekend Mandenmakerstraat 29 te 3194 DA Hoogvliet, gemeente Rotterdam.

Ligging + bereikbaarheid:
Gadering ligt aan de zuidkant van Rotterdam, net onder de A15.

Auto
De op- en afrit van de snelweg is binnen enkele minuten te bereiken. De A4 tussen Delft en Schiedam wordt doorgetrokken. Dat zal de rijtijd naar Den Haag met een kwartier bekorten.

Openbaar vervoer
De openbaar vervoer voorzieningen zijn zeer goed te noemen. Metrostation Tussenwater is op slechts enkele minuten loopafstand.

Parkeren:
Twee parkeerplaatsen op eigen terrein.

Oppervlakte:
Bedrijfsruimte ca. 140 m² begane grond
Kantoorruimte ca. 30 m² begane grond
Kantoorruimte ca. 30 m² 1ste verdieping
Parkeerplaatsen 2 stuks

Wijze van oplevering:
In de huidige staat, voorzien van:
- tapijt;
- gestucte wanden;
- eenvoudige pantry;
- toiletgroep;
- systeemplafond met diverse verlichtings armaturen;
- centrale verwarming.

Aanvaarding:
In overleg.

Bestemmingsregeling:
Het bestemmingsplan is op te vragen via de website 'ruimtelijkeplannen.nl' of via de makelaar.

Voorbehoud:
Eventuele verkooptransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van de bedrijfsruimte met kantoor, gelegen aan de Mandemakersstraat 29 te Rotterdam-Hoogvliet.

De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Kolpa Bedrijfsmakelaars B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden verleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kolpa Bedrijfsmakelaars B.V. is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele kooptraject.
Overdracht
Vraagprijs€ 307.500,- k.k.
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg
Bouw
Hoofdbestemmingbedrijfsruimte
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1998
Statusbeschikbaar
Oppervlakten en inhoud
Bedrijfshal140 m²
Kantoorruimte60 m²
Indeling
Aantal bouwlagen (kantoor)2
house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

Media

Deel via social media

Ook interessant voor u

Algerastraat 12

Schiedam

€ 335.000,- k.k.

Breitnerstraat 73A

Rotterdam

verkocht o.v.b

Paetsstraat 4B

Rotterdam

€ 325.000,- k.k.

Nieuwe Kleiweg 40

Rotterdam

€ 349.000,- k.k.