Array Rivium Boulevard 301-320 te Capelle aan den IJssel - Bedrijfspand - Kolpa - NVM Makelaar Rotterdam

Rivium Boulevard 301-320

€ 299,- p/m

Flexibele en volledig ingerichte kantoor- en vergaderruimtes

Gelegen op een toplocatie in het hart van de regio Rivium Rotterdam en aan de voet van de van Brienenoordbrug vindt u dit prestigieuze zakenadres. Dankzij de directe aansluiting op de A16 naar Rotterdam, Dordrecht en Breda is deze locatie eenvoudig en snel bereikbaar. Rotterdam Airport ligt op 30 minuten rijden.

Het bedrijvenpark, dat alom wordt beschouwd als een van de beste zakenadressen, biedt ook uitstekend openbaar vervoer naar het centrum van Rotterdam en Capelle aan den IJssel. In het gebouw, dat uitkijkt op het water, zitten verder een internationale oliemaatschappij en een Duits voertuiginspectiebedrijf. Onder de andere bedrijven die in de omgeving zijn gevestigd zijn een Nederlands bedrijf van Europese verzekeringdeskundigen, een Zwitsers cement- en aggregaatbedrijf dat wereldwijd opereert en internationale energie- en beveiligingsbedrijven

Parkeergarage en lunchroom aanwezig.
Inclusief gratis gebruik inpandige sportschool.

Dit Regus Business Center biedt volledig ingerichte en flexibele kantoorruimtes (per persoon per maand), vergaderruimtes, virtuele kantoren en toegang tot de business lounge. Bezichtig vrijblijvend deze toplocatie.

Volledig uitgerust kantoor:
Of u nu een eenmanszaak bent of een bedrijf met meer dan 100 man personeel, u vindt hier gegarandeerd een volledig geoutilleerd kantoor, voorzien van de modernste IT- en telecomapparatuur, direct te aanvaarden en binnen uw budgettaire mogelijkheden.
- Receptie- en administratiediensten om uw post en telefoontjes af te handelen
- All-in kostprijs, inclusief huur, bijkomende kosten, servicekosten, verzekering en gas, water en
elektriciteit
- Kantoor voorzien van uw eigen huisstijl en displays

Gedeeld kantoor:
Profiteer van de voordelen van een eigen werkplek, zonder vast huurcontract, plus de mogelijkheid om te netwerken en ideeën uit te wisselen.
- Persoonlijke werkplek in een open kantoor
- Inclusief alle IT- en telecomfaciliteiten die u nodig hebt
- U betaalt alleen voor de tijd dat u de werkplek gebruikt, al vanaf 5 dagen per maand

Flexibele werkplek:
Zijn uw medewerkers regelmatig op pad? Profiteer van de voordelen van een flexibele werkplek die beschikbaar is als uw medewerkers er gebruik van moeten maken.
- U bespaart geld: geen investering vereist
- U kunt de ruimte inrichten naar de wensen van uw team
- Inclusief IT- en telecomfaciliteiten en administratieve ondersteuning
- Uw eigen huisstijl en displays
- Extra ruimte beschikbaar: volledig gebruik van vergaderruimte, ontspanningsruimten en lounges

Ligging/bereikbaarheid:
Gelegen direct aan de ringweg A16. Het pand is zowel met het eigen- als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Metrostation Kralingsezoom bevindt zich op nog geen 10 minuten rijden met de onbemande bus shuttle.

Oppervlakte:
Het totale vloeroppervlak bedraagt ca. 1.600 m², verdeeld over 2 verdiepingen. Kantoorruimte is beschikbaar vanaf 7 m², waarbij diverse indelingen en metrages mogelijk zijn.

Huurprijs + termijn:
Afhankelijk van de gekozen (flexibele) contractsvorm. Er wordt gewerkt met vaste huurtarieven, dus je weet vooraf precies waar je aan toe bent!

Voorschot servicekosten:
Nader te bepalen

Voorbehoud:
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de flexibele kantoorruimte, gelegen aan de Rivium Boulevard 301-320, 2909 LK Capelle aan den IJssel.

De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Kolpa Bedrijfsmakelaars B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend.
Overdracht
Huurprijs€ 299,- p/m
Statusbeschikbaar
Aanvaardingdirect
Bouw
Hoofdbestemmingkantoorruimte
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2003
Statusbeschikbaar
Oppervlakten en inhoud
Kantoorruimte1600 m²
Indeling
Aantal bouwlagen (kantoor)2
house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

Media

Deel via social media