Array Zwaanshals 333A-C te Rotterdam - Bedrijfspand - Kolpa - NVM Makelaar Rotterdam

Zwaanshals 333A-C

€ 1.100,- p/m

TE HUUR

Betreft:
Voor verhuur is beschikbaar een karakteristieke dubbele winkelruimte met breed front van ca. 78 m2 aan de Zwaanshals in het Oude Noorden. Achter de winkelruimte is tevens nog een ruime tuin aanwezig. Het Zwaanshalsgebied is hip and happening en bestaat uit divers aanbod van kleine retailers met passie voor hun vak aangevuld met diverse horecagelegenheden.

Ligging:
De Zwaanshals is gelegen in het Oude Noorden, loopt evenwijdig met De Rotte en grenst aan het Noordplein en het Soetendaalseplein.

Bereikbaarheid:
De bereikbaarheid per eigen vervoer als openbaar vervoer is zeer goed te noemen.

Parkeren:
Betaald parkeren langs de openbare weg of middels parkeervergunningen

Oppervlakte:
Winkelruimte ca. 78 m2
Tuin ca. 40 m2

Wijze van oplevering:
Het gehuurde zal in de huidige staat aan huurder worden opgeleverd.

Huurprijs:
€ 1.100,00 exclusief btw en servicekosten per maand.

Frontbreedte:
ca. 10 meter

Voorschot servicekosten:
Nader door verhuurder vast te stellen.

Bestemmingsregeling:
De ruimte is bestemd om te worden gebruikt als winkelruimte, het bestemmingsplan is vermeld op www.ruimtelijkeplannen.nl, teven kunnen wij u het bestemmingsplan ter inzage toesturen.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden (incl. voorschot servicekosten) te vermeerderen met btw.

Betalingswijze:
De huurpenningen alsmede het voorschot servicekosten inclusief btw dienen per kwartaal vooruit te worden voldaan.

Huurtermijn:
In overleg.

Aanvaarding:
Per direct.

Huurprijsherziening:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst worden herzien op basis van de wijziging van het jaarprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Omzetbelasting:
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken.

Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op tenminste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan omzetbelasting dat over de huurprijs is verschuldigd vanaf het moment, dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen omzetbelasting meer over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Voorbehoud:
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de Winkelruimte, gelegen aan de Zwaanshals 333 A-C te Rotterdam.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden

Kolpa Bedrijfsmakelaars B.V. is de makelaar van de verhuurder. Wij adviseren u uw eigen NVM- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele huurtraject.

Nadere informatie:

Kolpa Bedrijfsmakelaars BV
Straatweg 94
3051 BL Rotterdam

010-4226144
www.kolpa.nl
bedrijfsmakelaars@kolpa.nl
Overdracht
Huurprijs€ 1.100,- p/m
Statusbeschikbaar
Aanvaardingdirect
Bouw
Hoofdbestemmingwinkelruimte
Bouwvormbestaande bouw
Bouwperiode-1906
Statusbeschikbaar
Oppervlakten en inhoud
Winkelruimte78 m²
Indeling
Aantal bouwlagen (winkel)1
house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

Media

Deel via social media