Borchsatelaan 142b, Rotterdam

Verhuurd Bekijk alle foto's (22)

Omschrijving

TE HUUR: Prachtige gestoffeerde 4-kamer bovenwoning gelegen op een unieke locatie in Hillegersberg. De woning is gelegen aan de hoek van Borchsatelaan, dichtbij de rand van de Rotte, de Bergse Voorplas en op loopafstand van het molenpark.

De woning is gunstig gelegen ten opzichte van het busstation, de tram en na het oversteken van de rotte een directe verbinding met de snelwegen. De woning bevind zich op 5 minuten afstand van supermarkten, scholen, restaurants, sportverenigingen en parken voor heerlijke buitenactiviteiten.

Begane grond:
De woning bevindt zich op de 1e en 2e verdieping met moderne afwerking en perfect onderhoud.

Indeling:
1e verdieping:
Via de entree in de woning bevindt zich een trappengang die leidt naar de tweede verdieping. Op de overloop op de eerste verdieping geven de grote openslaande deuren toegang tot een ruim woongedeelte met aan de rechterkant de witte open keuken met schiereiland, voorzien van een koelkast, oven, fornuis met afzuigkap, vaatwasser en verschillende opbergruimtes. Het appartement heeft een lichte woonkamer vanwege de grote raampartijen met uitzicht over de singel. De woonkamer is voorzien van lichte houten vloer, de lichte kleuren en de zithoek vlakbij het raam geven de woonkamer een gezellige maar rustige sfeer. Vanaf de overloop heeft u toegang tot het toilet, waarvan zowel de vloer en alle wanden zijn betegeld. Ook heeft u toegang tot een aparte wasruimte en een berging.

2e verdieping:
Bovenaan de trap heeft u toegang tot de 3 slaapkamers, waarvan 2 slaapkamer zijn uitgerust met een Velux Cabrio balkonvenster met uitzicht van de hoek van de straat en op de natuur tegenover de woning. Aan de andere kant van de trap bevindt zich de volledig betegelde badkamer. De luxe badkamer is voorzien van een inloopdouche met douchewand en regendouchekop, wandradiator, een back-to-wall badkuip, en een dubbele wasbak.

Bijzonderheden:
– Gestoffeerde oplevering;
– Recentelijk gerenoveerd;
– Gelegen in Hillegersberg-Rotterdam.

Huurcondities:
– Huurtermijn: minimaal één jaar;
– Huuringang: per 1 februari 2024 beschikbaar;
– Huurprijsherziening: de huurprijs zal jaarlijks met een door het Centraal bureau voor de statistiek (CBS) vastgesteld percentage worden verhoogd, volgens het gestelde in de algemene bepalingen huurovereenkomst woonruimte;
– De kosten van gas, water, elektriciteitsverbruik, internet en televisie etc. zijn niet in de huurprijs begrepen en dienen rechtstreeks met het Nutsbedrijf te worden verrekend.
– Waarborgsom: in overleg, minimaal 1 maand.

Deze informatie is door Kolpa Rental Services met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Aanvaarding Per Datum
Datum laatste wijziging 2024-01-24 11:08:49
Status Verhuurd
Bouwjaar 1933
Isolatievormen Dubbel Glas
Energielabel D
Vervaldatum energielabel 2030-12-30
Plaats Rotterdam
Postcode 3055 Zn
Ligging aan Water, aan Rustige Weg, in Woonwijk
Soorten warm water Cv Ketel, Cv Ketel
Parkeer faciliteiten Openbaar Parkeren
Woonoppervlakte 85 ㎡
Inhoud 225 ㎥
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1
Type Geen Tuin
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Overdracht
Aanvaarding Per Datum
Datum laatste wijziging 2024-01-24 11:08:49
Status Verhuurd
Bouw
Bouwjaar 1933
Isolatievormen Dubbel Glas
Energielabel D
Vervaldatum energielabel 2030-12-30
Locatie
Plaats Rotterdam
Postcode 3055 Zn
Ligging aan Water, aan Rustige Weg, in Woonwijk
Uitrusting
Soorten warm water Cv Ketel, Cv Ketel
Parkeer faciliteiten Openbaar Parkeren
Oppervlakte en ligging
Woonoppervlakte 85 ㎡
Inhoud 225 ㎥
Indeling
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1
Tuin
Type Geen Tuin

Foto's

Documenten

BrochureDownloaden

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek