Array Hilledijk 285A te Rotterdam - Bedrijfspand - Kolpa - NVM Makelaar Rotterdam

Hilledijk 285A

€ 350,- p/m

Multifunctionele ruimte.
Bent u op zoek naar opslagruimte, een werkplaats en wilt u een winkel openen. Dan hebben wij voor u ca. 37m² opslag/winkel en zijgang van ca. 25m² beschikbaar aan de Hilledijk 285a te Rotterdam. De ruimte is gelegen in het souterrain in één van de winkelstraten.

Ligging:
Hillesluis is een wijk in het Rotterdamse stadsdeel Feijenoord met 11.460 inwoners (2012). De wijk wordt begrensd door de Putselaan in het noorden, de spoorlijn Rotterdam-Dordrecht/Colosseumweg in het oosten, de Breeweg in het zuiden en de Groene Hilledijk en de Hillevliet in het westen.
De Beijerlandselaan en het noordelijke deel van de Groene Hilledijk vormen een langgerekt winkelcentrum, dat al sinds de jaren 60 bekendstaat als Boulevard Zuid. De 'boulevard' was destijds een geliefde plek voor jongeren om te flaneren ('een laantje pikken').

Bereikbaarheid:
Via de Stadionweg is de A16 (+/- op 3 km afstand) binnen 7 minuten te bereiken.

Openbaar vervoer
De openbaar vervoer voorzieningen zijn goed te noemen. De bus- en tramhalte Varkensoord-viaduct of Polderlaan zijn op enkele minuten loopafstand. Over de Beijerlandselaan lopen de RET tramlijnen 20 en 25. Treinstation Rotterdam Zuid is d.m.v. stadsbus te bereiken met ca. 10 minuten.

Parkeren:
Betaald parkeren langs de openbare weg of middels parkeervergunningen

Oppervlakte:
v.v.o.
opslag 37m²
zijgang 25m²

Wijze van oplevering:
Het geheel wordt casco verhuurd

Huurprijs:
€ 350,- exclusief btw en servicekosten per maand.

Voorschot servicekosten:
Niet van toepassing

Bestemmingsregeling:
Hieronder volgt de bestemming zoals vermeld op de website 'ruimtelijkeplannen.nl'.
Artikel 4 Gemengd – 1, de aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. detailhandel, bedrijven, kantoren en maatschappelijke voorzieningen, uitsluitend op de begane grond;
b. woningen en openbaar nutsvoorzieningen zowel op de begane grond als op de verdiepingen, met dien verstande dat aan de Beijerlandselaan en Groene Hilledijk woningen uitsluitend op de verdiepingen zijn toegestaan; met uitzondering van Beijerlandselaan 87, 89, 129 en 131;
c. ter plaatse van de aanduiding "parkeergarage", tevens voor een parkeergarage (al dan niet ondergronds), met de daarbij behorende voorzieningen, zoals hellingbanen, trappenhuizen, liftschachten, ontluchtingsschachten e.d.;
d. ter plaatse van de aanduiding "horeca", tevens voor horeca, uitsluitend op de begane grond (Beijerlandselaan 1, 15, 21, 33, 32, 46, 50, 133-135, 145A, 149, 151, 165, Bree 27-29, 31A, 39B, Hilledijk 208, Riederlaan 83-85, 87, Slaghekstraat 73-75, 77, 103, Wapenstraat 12); tevens is horeca toegestaan op de begane grondlaag van het Strijenseplein;
e. ter plaatse van de aanduiding "belwinkel", tevens voor een belwinkel, uitsluitend op de begane grond, met dien verstande dat bedoeld gebruik niet meer is toegestaan nadat deze functie vervangen is door een functie genoemd onder sub a. of b. (Bree 25 B, Groene Hilledijk 294A, Hilledijk 291 A, Riederlaan 81 A, 2e Rosestraat 34B, Zuidpolderstraat 69 C / 71 C);
f. ter plaatse van de aanduiding "seksinrichting", tevens voor een seksinrichting, met dien verstande dat bedoeld gebruik niet meer is toegestaan nadat deze functie vervangen is door een functie genoemd onder sub a. of b. (Hilledijk 206 B);
g. Ter plaatse van de aanduiding "onderdoorgang", tevens voor een onderdoorgang;
h. Waarde - Archeologie', voor zover de gronden mede als zodanig zijn bestemd.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden (incl. voorschot servicekosten) te vermeerderen met btw.

Betalingswijze:
De huurpenningen alsmede het voorschot servicekosten inclusief btw dienen per kwartaal vooruit te worden voldaan.

Huurtermijn:
Flexibele voorwaarden zijn bespreekbaar.

Aanvaarding:
Per direct.

Huurprijsherziening:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst worden herzien op basis van de wijziging van het jaarprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Omzetbelasting:
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken.

Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op tenminste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan omzetbelasting dat over de huurprijs is verschuldigd vanaf het moment, dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen omzetbelasting meer over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Voorbehoud:
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de Kelder, gelegen aan de Hilledijk 285a, 3074 GD te Rotterdam.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden

Kolpa Bedrijfsmakelaars B.V. is de makelaar van de verhuurder. Wij adviseren u uw eigen NVM- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele huurtraject.

Nadere informatie:

Kolpa Bedrijfsmakelaars BV
Straatweg 94
3051 BL Rotterdam

010-4226144
www.kolpa.nl
bedrijfsmakelaars@kolpa.nl
Overdracht
Huurprijs€ 350,- p/m
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg
Bouw
Hoofdbestemmingbedrijfsruimte
Bouwvormbestaande bouw
Bouwperiode1906-1930
Statusbeschikbaar
Oppervlakten en inhoud
Bedrijfshal61 m²
house

house

house

house

house

house

Media

Deel via social media

Ook interessant voor u

Weena-zuid 130

Rotterdam

€ 225,- p/m

Pelgrimsstraat 5B

Rotterdam

€ 82,- p/m2/p/j

Stadhoudersweg 6C

Rotterdam

€ 650,- p/m

Corkstraat 46

Rotterdam

€ 455,- p/m